0
clear
  • Ръчно Облекла Устройство, Портативна Шевна Машина за тежки условия на работа, Портативна Ръчна Шевна Машина, Дървена Шевна Кутия с Комплект за шиене 153 бр.
  • -20%
  • -20%
Ръчно Облекла Устройство, Портативна Шевна Машина за тежки условия на работа, Портативна Ръчна Шевна Машина, Дървена Шевна Кутия с Комплект за шиене 153 бр.

Ръчно Облекла Устройство, Портативна Шевна Машина за тежки условия на работа, Портативна Ръчна Шевна Машина,

BGN 0.00

Налично
На склад

Rippers за шевни конци : могат да се използват за премахване и стягане на нишки, а също така може да се използва за пробиване на кожата, един продукт, две функции.Той също идва с пълен набор от инструменти и консумативи за облекло бутик и голяма дървена кутия за съхранение.Той е лесен за експлоатация, гъвкав, лек е и е здрава и няма да заема място за съхранение. 【Защо са ни избрали】Ръчна шевна машина обновена с използване на нови технологии, увеличена мощност, намален шум, и да пропуска бримки стана лесно. 【Обхват】 е Подходящ за начинаещи и професионалисти, за аварийно използване у дома и при пътуване, може да бъде поставен в кола за гръб.Дървена кутия за съхранение на : Дървени ковчег изцяло изработени от бор с красива текстура на дървото. 【Предпоставка включва】 общо 153 шевни принадлежности : 1 дървена кутия за съхранение, 1 ръчна шевна машина, 1 захранващ адаптер, 1 ножица за плат, 1 нож за конци, прежди, 1 изкормвача шевни конци, 1 възглавница за устойчиво развитие, 22 ролка полиестерни шевни конци, 12 метални шпулек и шевни конци, 40 преки игли за шиене, за 30 различни игли за ръчно шиене, 26 копчета, 10 английски възглавница, 2 шевни гилзата, 2 нитевдевателя, 1 мека рулетка, 1 дубликат на иглата.И е снабден с пълен набор от най-пълните, шевни принадлежности, които могат да отговорят на почти всичките ви нужди при шиене.

Други функции

Подобни оферти

Независимо от това, дали сте начинаещ или любител на шиене, моля, внимателно прегледайте видео за използ

12 стихотворения.Автоматично подзавод.Трупът на графа.Прижимное устройство може да се промени.Канавка з

110 Апликации бода 5 прижимных крака в комплект разширяват възможностите на вашата машина за различни те�

Please wait...