0
clear
  • Yiiwinwy Птичи Камбаната На улицата, по-Големи Алуминиеви Тръби, Улични Свирки за вътрешен двор, градина, Веранда или вътрешна Украса, Спомен Свирки Колибри, Подарък по?
  • -20%
  • -20%
Yiiwinwy Птичи Камбаната На улицата, по-Големи Алуминиеви Тръби, Улични Свирки за вътрешен двор, градина, Веранда или вътрешна Украса, Спомен Свирки Колибри, Подарък по?

Yiiwinwy Птичи Камбаната На улицата, по-Големи Алуминиеви Тръби, Улични Свирки за вътрешен двор, градина, Веранда

BGN 0.00

Налично
На склад

Подходящ за външна украса на вътрешния двор.Можете да използвате тези уникални камбани като подарък, за да предаде своите благословения или спомени на семейството и приятелите си. ?【Смислен подарък】Свирки на вятъра означава, спомени и желания. ?【Отличен материал】 вятърни свирки са произведени от висококачествен алуминиев материал и здрав найлон въже, който е антикорозионна, а външното покритие е лесно да избледняват.Можете да използвате тези уникални камбани като подарък, за да предаде своите благословения или спомени на семейството и приятелите си.В него е приложена превъзходна техника colorization, придающая виндчимам ретро черти. ?【Нов дизайн】 птичи свирки се състои от 7 птици, 6 камбанки и 4 алуминиеви тръби. ?【Следпродажбено обслужване】 Ако не отговаря на вашите очаквания или се сблъскате с някакви проблеми след закупуване на нашите духови камбанки, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще ви дадем задоволително обслужване възможно най-скоро.? 【Прекрасен Звук】Ако излизаш птичи свирки на улицата или на прозореца, те ще издават приятен звук всеки път, когато духа вятър, подобно на спокойна музика, която ще се отпуснете тялото и ума.Подходящ за външна украса на вътрешния двор.Той е подходящ за повечето фестивали и специални събития.Той е подходящ за повечето фестивали и специални събития.

Други функции

Подобни оферти

ГАРАНЦИЯ, АВТЕНТИЧНОСТТА и БЕЗОПАСНОСТТА на : поскъпването на качество и навременна доставка е гаранти�

Градински интериор : Нашите големи слънчеви, вятърни свирки за улици с дължина 38 сантиметра, 1 голям слън

Градински интериор : Нашият голям вятърен звънец дължина 31,5 инча, 1 голяма слънчева светлина под формата

Те имат висок тон, можете да чуете чудесния звук отвън.Те са свързани здрави найлонови нишки.Той не ще бъ

Дръж под навес на покрива или на дърво, подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба.В комплекта

Лесен за инсталиране Мощен звънец за взискателните жилищни и търговски помещения Бутон на крилото раз�

Благодарение на функцията памет празнични декоративни осветителни тела запомнят последния режим на на

Please wait...