0
clear
  • TLSUNNY Тежък Боксовия чувал и Поставка за скоростно чанта, Стоманена, светът бокс Поставка за тежка чанта, Регулируема по Височина Боксерское Тренажерное обзавеждан?
  • -20%
  • -20%
TLSUNNY Тежък Боксовия чувал и Поставка за скоростно чанта, Стоманена, светът бокс Поставка за тежка чанта, Регулируема по Височина Боксерское Тренажерное обзавеждан?

TLSUNNY Тежък Боксовия чувал и Поставка за скоростно чанта, Стоманена, светът бокс Поставка за тежка чанта,

BGN 15.97

Налично
На склад

Боксовия набор от лесни за монтаж, като следвате стъпка по стъпка инструкциите.Като се известно време ежедневно упражнения с удари с юмрук, вие ще помогнете да водят здравословен начин на живот, намаляване на стреса, натрупа сили, да губят тегло и мастните натрупвания и да останат извън играта.Можете да добавите утяжелители за въздействие поролоновым дялове за допълнителна стабилност, подходяща за повечето утяжелителей. ? [Регулируема височина за няколко тренировки] Здрава боксовая рама е регламентирана височина 66,2"-77,9" и общо 10 фиксирани разпоредбите на дупки. ? [Материал на премиум] Титуляр за круши, за тежки условия на работа е изработена от стоманена рамка и интензивно покритие, той е стабилен и траен за тежки подемни круши.? [Тежка, светът бокс стойка "2 в 1"] Нашата светът бокс багажник с тежки торби могат да се настанят круша и способи за топката.Той е достатъчно здрав, за да побере една чанта с тегло 100 килограма и способи за топка с тегло 45 килограма.Позволява ви да използвате едно устройство за различните методи на работа целия си тяло и ядро и да останат във форма!.Той е подходящ не само за възрастни, но и може да се превърне в идеален детски тренажером за семейството си.Можете също така да поставите статистическа плоча на 3-те пластинчатых колышках, това е един много гъвкав предмет на екипировка за бойни изкуства, който може да се използва както за булеварди, така и за силова тренировка.

Други функции

Подобни оферти

Колектор / Коллекторные конвертори.Пристанища на сензора за кислород (O2).Каталитични конвертори.Възли р

Please wait...