0
clear
  • Намокрете краката лавандула XIWEIOO с английската сол за педикюр, Английска сол за краката, набор от инструменти за педикюр от 8 теми, Възпаление на Крака спортисти, Ми?
  • -20%
  • -20%
Намокрете краката лавандула XIWEIOO с английската сол за педикюр, Английска сол за краката, набор от инструменти за педикюр от 8 теми, Възпаление на Крака спортисти, Ми?

Намокрете краката лавандула XIWEIOO с английската сол за педикюр, Английска сол за краката, набор от инструменти

BGN 8.47

Налично
На склад

✅ набор от инструменти за педикюр от 8 теми + комплект соли за вана за крака Релаксиращи соли за вана за крака : Английска, Мъртво море и органични съставки, която токсини, освежаващи и хидратиращи.Лечебни Соли за вана за крака : Естествени. ✅Сол за вана за крака с аромат на лавандула - moist moisture линк за суха кожа, органични и ексфолиращи съставки за облекчаване на болката, възстановяване на мускулите и облекчаване на стреса. ✅Detox-соли за вана за крака : Мъртво море, Английска и натурални съставки за пречистване на тялото, освежаване, облекчаване на умора на краката е подходящ за краката, спортисти, при продължително стоене и ходене на монитора, продължително носене на високи токчета, дълги разходки на открито, ефективно премахва умората. ✅ Освежаващи соли за вана за крака : Английска, соли от Мъртво море, ексфолиращи и овлажняващи съставки за по-гладка и нежна кожа. универсална ваната за крака, набор от инструменти за педикюр от 8 теми. ✅Релаксиращи мускулите Соли за вана за крака : Английска, Мъртво море и Етерични масла за облекчаване на болката и релаксация.Лек и прекрасен живот започва в краката.

Други функции

Подобни оферти

Премахва твърдата миризма на краката : Нашата смес от етерични масла от зелен чай и лимонена трева хармо

Той също така е обогатен с витамини А и е, а също и масло от мента, за да се придаде успокояващ мирис.Ако т�

【Естествени растителни съставки】 Традиционната китайска билкова формула.За безопасна употреба съдър

Успокояваща, релаксираща и хидратиращи : Нашата каменна сол за вана за краката whirlpool създадена за успоко

Ние ще се радваме да чуем от вас въпроси относно този продукт.Не се притеснявайте за опаковка.Тя е краси�

Билки и билкови екстракти няма да доведе до никакво дразнене или странични ефекти в продължение на дълг

Please wait...