0
clear
  • Мини-резачка с 6-инчов, се захранва от батерията - Безжична електрическа ръчна резачка с 2 акумулаторни батерии - Верижни триони ниска мощност 21, захранван с батерии ?
  • -20%
  • -20%
Мини-резачка с 6-инчов, се захранва от батерията - Безжична електрическа ръчна резачка с 2 акумулаторни батерии - Верижни триони ниска мощност 21, захранван с батерии ?

Мини-резачка с 6-инчов, се захранва от батерията - Безжична електрическа ръчна резачка с 2 акумулаторни батерии

BGN 0.00

Налично
На склад

ОБНОВЕН е мощен мед двигател : предоставя на вашето инструмент за по-дълъг живот, по-голям въртящ момент и голяма мощност, което води до по-малко износване и удължава живота на мини-трион.ВИСОКОЕФЕКТИВЕН РЯЗАНЕ със скорост 19,2 фута / с : за рязане на трупи с диаметър 6 инча изисква само около 8 секунди (специфична стойност зависи от действителния размер и твърдост на дървесината).ОБНОВЕН е мощен мед двигател : предоставя на вашето инструмент за по-дълъг живот, по-голям въртящ момент и голяма мощност, което води до по-малко износване и удължава живота на мини-трион., Това е идеалният инструмент за фермата, в градината и за домашна употреба. 2 батарейных блок голям капацитет в 21 : Подвижни и акумулаторна литиева батерия с капацитет 2000 mah може да осигури по-дълъг срок на експлоатация благодарение защита от претоварване и прегряване. 2 батарейных блок голям капацитет в 21 : Подвижни и акумулаторна литиева батерия с капацитет 2000 mah може да осигури по-дълъг срок на експлоатация благодарение защита от претоварване и прегряване., Това е идеалният инструмент за фермата, в градината и за домашна употреба. ULTRALIGHT ДИЗАЙН тегло 2,51 килограм : Тънък корпус ви позволяват лесно да се работи навсякъде, дори и в тесни пространства.Широко приложение : безжична мини-резачка Tomyvic можете да използвате, за изсичането на гори, почистване, градинарство, дограма работа със собствените си ръце и т.

Други функции

Подобни оферти

Please wait...